Create a Joomla website with Joomla Templates. These Joomla Themes are reviewed and tested for optimal performance. High Quality, Premium Joomla Templates for Your Site
         

Transurfing

Talasi

transurfing, Vadim Zeland, negativne misli, Transurfing Balkan, Zakon bumeranga, kontola misli

Bumerang

Svakom čoveku u glavi se non stop vrte neke misli. Ako se pusti da taj proces ide svojim tokom, na površinu će uglavnom izlaziti negativne misli, jer najviše brinemo  zbog onoga što nas plaši, nervira, brine, ugnjetava ili izaziva nezadovoljstvo.

zakon bumeranga2Hiljadama godina unazad, čovekova psiha formirala se pod uticajem destruktivnih klatna kojima je bilo korisno da ljude drže u strahu kako da bi njima uspešno manipulisali. Zbog toga ljudi imaju nejasnu predstavu o tome šta zaista žele, ali tačno znaju šta ne žele.

Davanje oduška negativnom "misaonom-mikseru"  znači ući u igru sa destruktivnim klatnom i emitovati energiju u njegovu korist. To je veoma loša navika. U vašem je interesu da je zamenite drugom navikom - da svesno kontrolišete svoje misli.

Kad god vaš razum nije naročito zauzet, na primer, putujete javnim prevozom, šetate, ili radite posao koji ne zahteva koncentraciju - uključite pozitivne misli. Ne mislite o tome šta niste mogli da ostvarite - mislite o tome šta želite da postignete i to ćete dobiti.

Recimo, ne sviđa vam se kuća u kojoj živite. Kažete sebi: "Muka mi je od ove kuće. Ovde me sve nervira. Kada se preselim na novo mesto, biću srećan, radovaću se, a sada dok ne mogu pomoći sebi - mrzeću je.“ Shvatite da takvim mislima nećete dobiti ono što očekujete. Čak i da je preseljenje na novo mesto rešeno pitanje, u novoj kući čekaće vas mnogo razočarenja.

U redu, kazaćete, ali ja napuštam ovu štalu i prelazim u luksuznu kuću! Kakva još razočarenja mogu da me čekaju? Povodom toga ne morate da brinete. Što veće neprijateljstvo osećate prema prethodnom domu, tim vas više neprijatnih iznenađenja čeka u novom dvorcu. A neprijatnosti će biti veoma raznovrsne.

Česme će se lomiti, farba ljuštiti, zidovi rušiti, komšije uznemiravati - uopšte, biće sve tako kako bi se manifestovali parametri vašeg negativnog zračenja. Novi dom ili stari - u čemu je razlika? Uvek će se naći linije života u skladu sa emitovanim sadržajima vaših misli gde ćete, kao i do tada, biti nezadovoljni. U prostranstvu varijanti za vas ima mnogo luksuznih domova gde ćete se osećati kao u paklu.

 Ako još uvek nemate gde da odete, tada još više, jer ostajete da živite u atmosferi punoj mržnje, jer niste podešeni na frekvenciju te linije života gde vas čeka kuća iz snova. U datom trenutku mislite o tome što vam se ne dopada, zračite negativnu energiju i ona se odmah podešava na tu liniju na kojoj se nalazite. Zato ćete morati da se držite nje sve dok ne promenite frekvenciju svog zračenja. A to nije tako teško.

Prvo, smirite se i odustanite od nezadovoljstva i neprijateljstva. Uvek i u svemu može se naći dobra strana i povod za male radosti. Neka vam se dom i ne sviđa, ali morate mu biti barem zahvalni za to što vas je zaštitio. Na ulici duva vetar, pada kiša. Kuća sve to preuzima na sebe i štiti vas i greje. Zar to ne zaslužuje barem zahvalnost? Ako ste zahvalni za to što imate, ako osećate ljubav prema svim stvarima koje vas okružuju i pomažu vam da postojite, emitujte pozitivnu energiju. Tada, ako želite, možete potpuno računati na poboljšanje svojih uslova.

Kada se budete selili, obavezno se zahvalite svemu što vas okružuje. Čak i te stvari koje bacate zaslužuju zahvalnost. U tim trenucima vi se ubacujete u okruženje pozitivnih vibracija a one će se sigurno vama vratiti.

zakon bumeranga1Drugo, mislite o kući koju želite da imate. To je teže uraditi nego se nervirati  zbog stvari koje vas okružuju u datom trenutku. Ali cilj je vredan toga. Šta je bolje, uobičajeno reagovati na spoljašnje uslove kao ostriga, ili se malo potruditi i promeniti svoje navike? Pogledajte reklamne prospekte sa slikama kuća, idite po prodavnicama u potrazi za stvarima za stanovanje, u mislima živite sasvim sa tim što želite da imate.

Mi uvek imamo to što čvrsto vlada našim mislima. Naše misli nam se uvek vraćaju kao bumerang.

Može se navesti još mnogo primera koji pokazuju kako negativan stav može da vam pokvari život. Recimo nameravate da odete na odmor na jug. A tamo gde živite, vreme je odvratno. Hodate ulicom, ježite se od hladnog vetra i kisnete na kiši. Jasno je da teško možete osećati radost od takvog vremena. Tada barem budite neutralni, kako bi ignorisali destruktivno klatno. Ako aktivno izražavate svoje nezadovoljstvo vremenom, to znači da prihvatate klatno i još više ga ljuljate.

Kažete sebi: "Uskoro ću poći na jug, i radovaću se suncu, toplom moru. A sada, neka je prokleto ovo blato!". Dakle, pri takvom odnosu niste podešeni na linije života gde vas čeka rajsko zadovoljstvo. Tamo nećete ni otići. Imate već avionsku kartu? Pa šta? Vi ćete biti samo na toj destinaciji, ali tamo vas čeka loše vreme ili druge neprijatnosti. Iako bi se sve uskladilo čim se podesite na pozitivnu frekvenciju.

Očigledno, nije dovoljno ne puštati u sebe negativnu energiju. Potrebno je još da i sami ne emitujete takvu.

Na primer, u besu ste viknuli na nekoga. Možete biti sigurni da ćete nakon toga imati neku neprijatnost ili problem. U ovom slučaju, parametri zračenja odgovaraju linijama života gde vi doživljavate ljutnju. Eto gde vas to prebacuje.   Na tim linijama gustina neprijatnosti je iznad proseka. Nepotrebno je da se tešite opravdanjima govoreći da je ta neprijatnost bila neminovna. Ne treba da vas ubeđujem ili nešto dokazujem. Samo posmatrajte sami kako posle bilo koje vaše negativne reakcije slede nove dosadne stvari.

Zaključak iz svega ovoga je vrlo jednostavan i jasan: uvek se nalazite na onim linijama života koje parametrima odgovaraju vašem energetskom zračenju. Pustili ste u sebe negativnu energiju - neprijatnosti će biti u vašem životu. Emitujete negativnu energiju - ona će vam se vratiti u vidu novih problema, kao bumerang.

Izvor:econet.ru

Prevela: Beba Muratović i Biljana Janković

Štampa

Pokrenite talase, prijavite se za događaj


Pokrenite talase, prijavite se za događaj
E-mail:*
Telefon za kontakt:*
Odaberite događaj*
Vaša poruka:
Copyright © 2016. Udruženje "Talasi" - "Waves" Association