Create a Joomla website with Joomla Templates. These Joomla Themes are reviewed and tested for optimal performance. High Quality, Premium Joomla Templates for Your Site
     

Transurfing

Talasi

misli pozitivno, Motivacija, Bog, Biljana Јanković, Orao

Letite sa orlovima

orlovi„Kad je kiša, većina ptica traži sklonište.

Orao je jedina ptica koja, da bi izbegla kišu, počne da leti iznad oblaka.“ NA

Ovu činjenicu su mnogi od nas čuli, pročitali i u njoj se čak prepoznali. Pa ipak, često se ko vrapčići sakrijemo čim krenu prve kapi.

Dobro, nekad ne možemo drugačije.

Ali, veličina srca ne određuje količinu hrabrosti koju u njemu nosimo. To što nekad nismo orlovi, ne znači da zauvek treba da ostanemo vrapčići.

Kada dođe do prepreka u životu, poput orla, možemo raširiti svoja krila i vinuti se iznad oblaka. Izdignimo se iznad izazova i prilika koje život pred nas postavlja.

Naši životi nisu određeni onim što nam se događa, već našom reakcijom na to što se događa, stavom kojim sve prihvatamo. Kvalitet iskustva koje imamo opredeljuje kvalitet života koji živimo, a moć da menjamo taj kvalitet je uvek u našim rukama.

I nema potrebe menjati sebe, već se trebamo vratiti sebi.

Tu nam mnogo pomaže pozitivan stav koji izaziva lančanu reakciju pozitivnih misli, događaja i ishoda. On je katalizator, iskra koja stvara izvanredne rezultate.

Ali on nije dovoljan. Potrebna je snažna volja i delovanje uprkos svemu što se događa izvan nas, pa i u nama samima.

A u nama i svuda oko nas je delić Boga.

“Uzdajte se u Jahvu, Boga svoga, pa će se i vama snaga obnavljati i letećete poput orlova, trčati a ne stati, hodati a ne malaksati.“( Izaija 40:31)

I, ako želite da i sami budete orao, letite sa orlovima!

Na Talasima!

 

 

Štampa

Copyright © 2016. Udruženje "Talasi" - "Waves" Association