Create a Joomla website with Joomla Templates. These Joomla Themes are reviewed and tested for optimal performance. High Quality, Premium Joomla Templates for Your Site
         

Transurfing

Talasi

Književna omladina Srbije, Udruženje "Talasi"

Potpisan novi Protokol o saradnji "Književne omladine Srbije" i Udruženja "Talasi"

potpis

 

04. Marta 2017. predsednik Književne omladine Srbije, Verica Sekirarski i zastupnik Udruženja ,,Talasi'' Biljana Janković, potpisali su Protokol o saradnji u cilju zajedničkog približavanja kulture mladima, kroz kulturnu, prvenstveno književnu animaciju, kao i u cilju motivisanja mladih za umetničko stvaralaštvo.

 

 

 

 

Potpisnici Protokola posebno su se sporazumeli o organizovanju predavanja, radionica i manifestacija kulturno - umetničog i edukativnog karaktera, inspirativnim kulturnim i umetničkim sadržajima koji mogu podstaknuti mlade ljude na aktivno sudelovanje u kulturnom životu zajednice.

ProtokolBiljana potpis 1

Saradnja podrazumeva i uključivanje pisaca i pesnika Književne omladine Srbije u rad programa saradnje, na osnovu saglasnosti obeju strana da ,,kultura nikada nije imala veću potrebu za dijalogom nego što je ima danas''. 

potpisnici i Dragan

Bilja i Verica 2

 

Književna omladina Srbije je institucija osnovana 1971. godine u Beogradu, sa ciljem da promoviše književno stvaralaštvo mladih ljudi. Kao izdavač, Književna omladina Srbije je specijalizovana za izdavanje prve knjige, odnosno pronalaženje mladih talenata i objavljivanje njihovih rukopisa. Takođe, posebna pažnja se posvećuje delima koja predstavljaju kulturno nasleđe Srbije.  ( www.kos.rs )

Udruženje „Talasi“ je dobrovoljno, nevladino i neprofitno udruženje, sa sedištem u Beogradu, osnovano na neodređeno vreme radi ostvarivanja ciljeva iz oblasti ličnog i profesionalnog razvoja, edukacije, kulturnog i kreativnog rada. ( www.talasi.org )

Pokrenite talase, prijavite se za događaj


Pokrenite talase, prijavite se za događaj
E-mail:*
Telefon za kontakt:*
Odaberite događaj*
Vaša poruka:
Copyright © 2016. Udruženje "Talasi" - "Waves" Association