Create a Joomla website with Joomla Templates. These Joomla Themes are reviewed and tested for optimal performance. High Quality, Premium Joomla Templates for Your Site
         

Transurfing

Talasi

Književna omladina Srbije, Udruženje "Talasi"

Ključ je u knjigama

naslovna1Kao zastupnik Udruženja „Talasi“ i kao neko ko voli knjige i ljude koji se bave knjigom u svakom smislu te reči, imala sam veliku čast da na poziv predsednika Književne omladine Srbije, g-đe Verice Sekirarski, budem specijalni član žirija književnog konkursa ,,Pegaz'' 2017. na 62. Međunarodnom sajmu knjiga u Beogradu.

Naša dosadašnja vrlo uspešna i inspirativna saradnja nije ni malo slučajna iako su „slučajnosti“ doprinele tome. Nagrada se dodeljuje za književne prvence a moto našeg Udruženja je „Da bi ostali na svom kursu, ponekad moramo praviti talase“!

Ima li lepšeg talasa od ljubavi prema pažljivo biranim rečima kojima se duša preliva na papir i stvara moderna srpska i međunarodna književnost.
Može li se opisati sreća koju svi osetimo kad smo deo svega toga, makar kao vetar u leđa u plovidbi divnih autora – mornara KOS-a!

Na naše veliko zadovoljstvo, „Brod Dobre namere“ Udruženja „Talasi“ već je ugostio brojne autore KOS-a a ploviće i dalje sa ljudima od knjige.

„Zahvalnica za doprinos književnosti“, koju sam ovom prilikom dobila, potvrda je dobrog kursa i uspešne saradnje KOS-a i Udruženja „Talasi“.

A kad je pravac jasan a posada motivisana, našoj plovidbi nebo je granica!
Talasamo zajedno!

Biljana Janković, zastupnik Udruženja "Talasi"

Pokrenite talase, prijavite se za događaj


Pokrenite talase, prijavite se za događaj
E-mail:*
Telefon za kontakt:*
Odaberite događaj*
Vaša poruka:
Copyright © 2016. Udruženje "Talasi" - "Waves" Association