Udruženje “Talasi” inicira, podstiče, stvara, organizuje, koordinira, podržava i sprovodi sve aktivnosti koje inspirišu na kvalitetniji, srećniji i produktivniji život pojedinca i društva u celini.

Sa vama u ovoj neverovatnoj avanturi je Biljana Janković, prvi sertifikovani Transurfing instruktor na Balkanu, ovlašćen od strane Vadima Zelanda lično! Udruženje je i nastalo kao rezultat talasa transurfinga koje je Biljana pokrenula na ovim prostorima.

Povežite se sa ljudima koji će vam pomoći da povećate sopstvene potencijale kroz pozitivan i aktivan pristup ličnom i profesionalnom razvoju kreiranjem akcije: akcije u samim ljudima i akcije između ljudi!

Efikasna i jednostavna rešenja zasnovana na tehnici  TRANSURFINGA, autora Vadima Zelanda, inspirativne reči i savete za život sa osmehom! To je ono što vam nudimo!

Hajde da zajedno pokrenemo talase i promenimo sveT na bolje! Imamo čvrstu nameru da pomognemo svima koji su rešili da pređu na svoju jedinstvenu, srećnu liniju života! Podržavamo i pokrećemo talase dobre energije, kulture, obrazovanja, osmeha, transurfinga i svega što inspiriše i motiviše i miriše na dobro, ljubav i zdrav život!


NAŠ TIM

caret-down caret-up caret-left caret-right
Biljana Janković Zastupnik i predsednik Udruženja

Entuzijasta, praktičar, violinista, tragač za primenom znanja…Biljana je stablo koje svojim granama diže, štiti i okreće ka Suncu drage listove, prijatelje, poznanike, bliske po duši, mile po srcu. Svojim osmehom topi sante u nepoverljivim očima, a snagom podiže planine, u dahu. Čudo prirode, inspiracija života.

Dragan Janković Potpredsednik Udruženja

Filozof među brojkama, analitičar u svetu formula… Dragan je hedonista života sa sigurnim zagrljajem za svoju porodicu. Onaj koji razume, ume i lagano ispija gutljaje bitisanja sa uživanjem i meraklijskim pogledom na horizont. Gde se talasa novi svet.

Ljubiša Marjanović Savetnik

Realni maštar, dobrodušni savetnik, istražitelj … Ljubiša je prijatelj koji uvek ima vremena da sasluša, sagleda širu sliku i umiri. Staložen, iskren i radoznao. Poseban jer voli istu ženu, svoju ženu, već pola veka.

Olja Web dizajn

Kreativac, sportista, za korak ispred svog vremena… Olja je neobična jer nije logična, jer ide za onim što drugi još nisu videli, radi ono o čemu drugi sanjaju. Naša “Eni Lenoks”, uvek za promenu ali i primenu, moderna ali odana proverenim vrednostima. Njeno drugo prezime je Lukinailucinamama. Ona koja daje vetar u leđa direktno iz srca.

Priključite se rastućoj mreži naših članova i otkrijte nove mogućnosti za povezivanje, rast, učenje i inspiraciju!