Ako želite da i sami budete orao, letite sa orlovima.

PODRŽI NAŠ RAD I DONIRAJ ŽELJENI IZNOS. HVALA :)!

Primalac: Biljana Janković, zastupnik Udruženja “Talasi”

Svrha uplate: donacija za Udruženje “Talasi”

Dinarski račun : 200 13226849  41 Poštanska štedionica

Devizni račun : CS73265051000012865865 Raiffeisen BANK

Uvek imate izbor: da živite život koji želite ili ostavite sve kako jeste. Ukoliko ste za prvu opciju, na pravom ste mestu! Predlažemo da budete aktivni u svom razvoju! Nudimo vam jednostavna i efikasna rešenja u vidu praktičnih znanja iz oblasti ličnog i profesionalnog usavršavanja, zasnovanih na našim i najuspešnijim iskustvima istaknutih pojedinaca i organizacija. Znanje se otvara samo onima koji imaju nameru da ga preuzmu!

Ako je to Vaš izbor, priključite se rastućoj mreži naših članova i otkrijte nove mogućnosti za povezivanje, rast, učenje i inspiraciju!

Udruženje “Talasi”, vaš pouzdan partner i oslonac u procesu unаpređenjа ličnog i profesionаlnog rаzvojа.
FIZIČKA LICA

Fizička lica koja žele da postanu članovi Udruženja “Talasi” popunjavanjem Prijave za učlanjenje i njenim potpisivanjem prihvataju načela i ciljeve Statuta Udruženja.

Popunjenu Pristupnicu potrebno je skenirati pa poslati na: e-mail: talasamo@talasi.org ili biljana.talasi@gmail.com

Godišnja članarina iznosi 10 EUR u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate i važi 12 meseci od trenutka uplate.

Moguć je prijem članova iz inostranstva koji članarinu mogu uplatiti na devizni račun CS73265051000012865865 Raiffeisen BANK na ime Zastupnika Udruženja, Biljane Janković (za Udruženje Talasi)

Podaci za uplatu godišnje članarine:
Uplatilac: ime, prezime, adresa i mesto
Svrha: uplata članarine
Primalac: Biljana Janković, Udruženje “Talasi”
Iznos: 10 EUR ( za fizička lica) u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate
Dinarski tekući račun: 200 13226849  Poštanska štedionica Devizni račun : CS73265051000012865865 Raiffeisen BANK


PRAVNA LICA

Preduzetnici i preduzeća koja žele da postanu članovi Udruženja TALASI, popunjavanjem Prijave za učlanjenje, njenom overom pečatom preduzeća/ radnje i potpisom ovlašćenog lica prihvataju načela i ciljeve Statuta Udruženja.

Popunjenu Prijavu za učlanjenje potrebno je skenirati pa poslati na: e-mail: talasamo@talasi.org ili biljana.talasi@gmail.com

Godišnja članarina iznosi 30 EUR u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate i važi 12 meseci od trenutka uplate.

Moguć je prijem članova iz inostranstva koji članarinu mogu uplatiti preko Western Uniona, na ime Zastupnika Udruženja, Biljane Janković (za Udruženje Talasi)

Podaci za uplatu godišnje članarine:
Uplatilac: ime, prezime, adresa i mesto
Svrha: uplata članarine
Primalac: Biljana Janković, Udruženje “Talasi”
Iznos: 10 EUR ( za fizička lica) 30 EUR ( za pravna lica) u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate
Dinarski tekući račun: 200 13226849  Poštanska štedionica Devizni račun : CS73265051000012865865 Raiffeisen BANK


Važno!

Udruženje se obavezuje da će sredstva koristiti isključivo u svrhu obezbedjivanja kvalitetnije tehničke podrške članovima i ispunjavanja ciljeva odredjenih Statutom.

Naknada koju članovi Udruženja “Talasi” plaćaju na ime redovne godišnje članarine se uplaćuje pre konačnog prijema u članstvo i važi godinu dana od dana izvršene uplate.