Ja sam Biljana Janković, prva sertifikovana Transurfing instruktorka na ovim prostorima, licencirana lično od strane Vadima Zelanda, autora serije knjiga o Transurfingu. Cilj mi je da vam pokažem da se možete probuditi u novoj realnosti uz pomoć jedne neverovatne tehnike – Transurfinga! Veliko mi je zadovoljstvo što mogu da vam saopštim gde i kako možete da dobijete pristup  drugačijim informacijama  u odnosu na neke opštepoznate metode i tehnike i steknete znanja koja sam i sama koristila da odaberem nešto drugačije za sebe.

Vi samo treba da napravite mudar izbor – da naučite, usvojite i praktikujete transurfing uputstva i znanja. Od vas sve zavisi. Drugi mogu da vas savetuju, uče vas, budu vam podrška i vetar u leđa što je i moja namera , ali biće onako kako VI odlučite. Vaš izbor je nepogrešiv zakon!

Primenom i praktikovanjem uputstva transurfinga možete transformisati vaše navike, obrasce ponašanja i možete podići vašu energiju, a to će vam omogućiti da kreirate život po svojoj meri.

Transurfing tehniku promovišem i izučavam još od 2013. godine kada sam zakoračila u svet transurfinga. Koliko koristi i mudrosti ova znanja nose u sebi prepoznala sam od samog starta i zato sam poželela da sve to podelim sa ljudima na ovim prostorima, tj sa našim ljudima širom sveta. Dobro se deljenjem umnožava, baš kao i radost, ljubav, zar ne? Uvek se time rukovodim.  Krenula sam sa promocijom transurfinga pod imenom Transurfing Balkanka,  a sada vam se obraćam kao Transurfing  instruktorka. Vrata se otvaraju kad idete ka svom cilju, lično sam primer toga!! Ja živim sve ovo o čemu pričam!

Biću vaša podrška u neverovatnoj transurfing avanturi! Pišite mi na mejl biljana.talasi@gmail.com ako želite da Vam pomognem da kreirate život po svojoj meri!

Vaša Biljana

Potrebno je da naučiš novi način razmišljanja da bi savladao

novi način življenja!         

Pokreni talase dobre energije

Reality Transurfing®
Sa vama u neverovatnoj transurfing avanturi, prvi sertifikovani Transurfing instruktor na Balkanu, ovlašćen od strane Vadima Zelanda lično!
Transurfing instruktor®

Biljana Janković

Naš tim

caret-down caret-up caret-left caret-right
Biljana Janković Zastupnik i predsednik Udruženja

Entuzijasta, praktičar, violinista, tragač za primenom znanja…Biljana je stablo koje svojim granama diže, štiti i okreće ka Suncu drage listove, prijatelje, poznanike, bliske po duši, mile po srcu. Svojim osmehom topi sante u nepoverljivim očima, a snagom podiže planine, u dahu. Čudo prirode, inspiracija života.

Dragan Janković Potpredsednik Udruženja
Filozof među brojkama, analitičar u svetu formula… Dragan je hedonista života sa sigurnim zagrljajem za svoju porodicu. Onaj koji razume, ume i lagano ispija gutljaje bitisanja sa uživanjem i meraklijskim pogledom na horizont. Gde se talasa novi svet.
Ljubiša Marjanović Savetnik
Realni maštar, dobrodušni savetnik, istražitelj … Ljubiša je prijatelj koji uvek ima vremena da sasluša, sagleda širu sliku i umiri. Staložen, iskren i radoznao. Poseban jer voli istu ženu, svoju ženu, već pola veka.
Olja web dizajn

Kreativac, sportista, za korak ispred svog vremena… Olja je neobična jer nije logična, jer ide za onim što drugi još nisu videli, radi ono o čemu drugi sanjaju. Naša “Eni Lenoks”, uvek za promenu ali i primenu, moderna ali odana proverenim vrednostima. Njeno drugo prezime je Lukinailucinamama. Ona koja daje vetar u leđa direktno iz srca.