Transurfing kurs

Osnovne ideje i principi Transurfinga – online kurs sa praktičnim primerima i objašnjenima zasnovanim na Transurfing i Tafti tehnikama

Osnovno pravo svakog ljudskog bića je – IZBOR! I svaki čovek dobija ono što bira, sviđalo se to nama ili ne. Od izbora koje napravimo na životnim raskrsnicama  zavisi kvalitet našeg života.

Svaka situacija koja nam se desi, naši odnosi sa porodicom, prijateljima, poznatim i nepoznatim ljudima, trenuci kad smo sami sa sobom ili u gomili ljudi, na poslu ili kod kuće, u pošti ili na ulici, sve su to raskrsnice na koje nailazimo i koje prolazimo sa osmehom ili nervozno i ljutito, ravnodušno ili puni besa, smelo ili sa nelagodom, radosno ili puni tuge. Na tim raskrsnicama ponekad sigurno biramo pravac, ali nam se dešava i da skrećemo tamo „gde treba“ ili su nam rekli da tako mora.  Često ne znamo ni gde smo krenuli, stojimo na raskrsnici izgubljeno i u strahu, ili ulazimo na kružni tok gde se samo vrtimo u krug.

Sve je to rezultat naših izbora. Osnovni problem je u tome što mnogi od njih nisu načinjeni na svesnom nivou. 

Svi biramo čak i kad ne biramo.

Da li ste spremni da izađete iz svoje udobne kabine, izađete na palubu i svesno preuzmete kormilo broda pod nazivom „Život“ u svoje ruke? Da sami odlučujete kuda ćete se kretati i samouvereno pratite izabrani kurs! Da znate tačno šta treba da radite i ako iznenada počne oluja?

Pozivamo vas na jedinstveni kurs koji se prvi put održava na Balkanu u kome ćete se upoznati sa principima Transurfinga – jedinstvene tehnologije za postizanje ciljeva i upravljanje događajima uz pomoć posebnih tehnika fokusiranja pažnje.

Transurfing vam omogućava da sami izaberete život koji želite i ispunite ga svime što želite: radošću, avanturom, ljubavlju, harmonijom, toplinom, uspehom… Sve je u vašim rukama! U isto vreme, ne morate da prevazilazite prepreke, menjate sebe, borite se sa svetom ili sa sobom. Samo treba da izaberete. Transurfing vam govori kako da napravite ovaj izbor.

Tehniku transurfinga razvio je i predstavio svetu ruski naučnik i pisac Vadim Zeland. Suštinu tehnologije izložio je u nizu istoimenih knjiga i one su udžbenici za  upoznavanje sa ovom fantastičnom  tehnikom uz koju svaka  osoba možе radikalno da promеni svoj život na boljе, nauči da lako rеšava problеmе, pronađе novе mogućnosti i ostvari svojе ciljеvе! Osnovne ideje i principe tehnike sažeto je izneo u knjizi „Transurfing – Karte sudbine“. Ta knjiga je bazna osnova ovog kursa.

Transurfing kurs  koji smo pripremili  za vas predstavlja najjednostavniji i najbrži način da se  upoznate sa osnovnim idejama i principima ove tehnike. Kurs će, pored teorijske, imati značajno istaknutu praktičnu stranu vezanu za objašnjavanje i praktičnu primenu transurfing principa.

Šta možete da očekujete od ovog kursa:

  • Upoznavanje sa principima transurfing tehnike kroz vizuelne ilustracije sa istaknutim najvažnijim idejama i praktičnim objašnjenjima .
  • Naučićete kako da primenite nova znanja u praksi, što predstavlja najefikasniji način da promenite svoju sudbinu.
  • Podsetićete se kako da se ponovo povežete sa moćnom silom – pravom izbora. Jedina sloboda koju imamo je sloboda izbora i često nas jednostavni izbori mogu odvesti na potpuno drugačije linije života.
  • Uvidećete da je Transurfing jedinstveni, sasvim drugačiji način razmišljanja i gledanja na svet koji će vam omogućiti da preuzmete kontrolu nad svojim životom.

Transurfing kurs preporučujemo svim ljudima koji žele da se upoznaju sa ovom tehnikom, ali i transurferima koji će kroz ovaj kurs dobiti priliku da se podsete svih transurfing postulata. Buka u glavi i buka oko nas često nas uvode u nesvesno stanje i svima nama potrebni su okidači koji će nas trgnuti iz sna na javi, što ovaj kurs predstavlja. Znanje koje budi svest i poziva na akciju, čija je prezentacija ideja vodilja ovog kursa, biće vaš najbolji saveznik!

Transurfing funkcionišе podjеdnako bеsprеkorno u svim oblastima života. Nijе važno koliko imatе godina, gdе živitе i sa kojim pitanjima sе sada suočavatе.

Transurfing jе hrabrost da izabеrеtе život prеma svojoj duši, bеz osvrtanja na prošlost. Ovo jе rеalnost u kojoj sе ostvarujе svaki vaš izbor, ali samo pod uslovom da svеsno i u potpunosti prеuzmеtе odgovornost za to.

Ako želite da živite u srećnoj stvarnosti, sa svojim najmilijima, da radite ono što vas inspiriše i uživate u svom životu, upoznajte se sa Transurfing tehnikom koja će vam u tom pomoći.

Napravite svoj izbor odmah, ne odlažite život za sutra!

Domaćin kursa

Biljana Janković, Transurfing instruktor za regiju Balkana, ovlašćen od strane Vadima Zelanda, autora Transurfing tehnike.

Više od deset godina njena inspirativna misija je da pokreće Talase dobre energije kroz širenje transurfing  znanja i pomoć drugima u ličnoj evoluciji. Njen cilj je da na ovim prostorima proširi zajednicu ljudi koji sa osmehom koračaju kroz život, dok im duša peva a razum zadovoljno trlja ruke.

Vreme održavanja kursa: 09.12. -10.12.2023 godine, oba dana u sledećim terminima: 17:00h – 18:30h i 19:30h – 21:00h

Format:  online, Zoom aplikacija

Cena kursa: 7000 DIN / 60 EUR ( +5 EUR preko paypal-a)

Prijave na mejl: transurfingbalkan@gmail.com ili biljana.talasi@gmail.com

Nakon prijave, dobićete mejl sa svim dodatnim informacijama za pohađanje kursa i instrukcijama za plaćanje.

Tokom emitovanja, moći ćete da postavite pitanja i dobijete odgovore od trenera. Snimak vebinara biće vam dostupan u pogodnom formatu za gledanje.

Dobrodošli! 

Društvene mreže: