Transurfing Buđenje u novoj realnosti

Da li ste znali da postoji drevno znanje koje daje pristup svetu gde nemoguće postaje moguće?  To znanje je dostupno svima, ali ga mogu primeniti samo oni koji su rešili da izađu iz okvira uobičajenih pogleda na svet u kome se moramo boriti za svoje mesto pod suncem.

Da li ste jedan od njih?

Više od 110 učesnika je to potvrdilo svojim učešćem na prvoj online radionici na našim prostorima. Radionica “Transurfing – Buđenje u novoj realnosti” je održana 12.12.2020. godine, uz odobrenje autora, Vadima Zelanda, a vodila  je sertifikovana transurfing instruktorka, Biljana Janković,  ovlašćena za prenos znanja od strane samog autora.

Na naše veliko zadovoljstvo, učesnici su kroz svoje utiske i komentare potvrdili da smo postigli cilj: Biljana je uspela da im na jednostavan ali potpun način predstavi Transurfing – neverovatnu tehniku promene vlastitog života uz pomoć uticaja na pravu prirodu stvarnosti. Transurfing nudi novi pogled na život i zakone koji njime upravljaju a koji od nas zahtevaju da budemo svesni  i da se drugačije ponašamo od onoga kako je većina nas navikla. Pred vama je takođe jedinstvena prilika da saznate kako da postanete gospodar svoje sudbine. Pratite transurfing talase!

U osnovi Transurfinga nalazi se model varijanti – principijelno nov pogled na strukturu sveta. U prozaičnoj stvarnosti događaji idu svojim tokom bez obzira na naše „želim“ ili „ne želim“. Reklo bi se da je nemoguće prevazići ili uticati na ovu fatalnu neminovnost.  Međutim, iz ovakvog položaja postoji potpuno neočekivan izlaz. Čovek i ne sluti da se u stvari nalazi u zarobljeništvu iluzije ogledala.

U izvesnom smislu, naš svet je beskonačno dvostruko ogledalo. S jedne strane se nalazi materijalna vasiona, a sa druge strane se prostire metafizičko prostranstvo varijanti,  beskonačno polje informacija  sa svim mogućim scenarijima u vezi svih mogućih događaja u životu osobe. Na iste utiče isključivo energija misli koja ih kreira i menja. Uz pomoć transurfinga čovek uči kako da drugačije razmišlja i deluje u određenoj situaciji i u prostransrvu varijanti odabere drugačiji put od onoga koji bi zapravo nesvesno sledio.

“Svako dobija ono što bira, jer se energija misli ne vrti zaključana u čovekovoj glavi, nego se širi prostorom  i prodire u sve na ovom svetu. Kad procesom razmišljanja počnemo svesno upravljati, život prestaje biti borba, a svet nam dolazi u susret”, tvrdi Vadim Zeland u svojoj prvoj knizi “Prostranstvo varijanti”.

Kvalitet našeg života zavisi od izbora koje napravimo na raskrsnici života.

Transurfing vam omogućava da napravite mudar izbor na sledeći način:

  • Ponovo ćete se povezati sa svojom moći – pravom izbora. Transurfing će vas podsetiti  da imate i kako možete da koristite pravo izbora. Jedina sloboda koju imamo je sloboda izbora. Veoma  jednostavni izbori, MOGU Vas odvesti u drugi sektor stvarnosti, u realnost u kojoj želimo da se nalazimo. Zbog straha, starih navika i ugrađenih psiholoških kompleksa mi svesno ili nesvesno ne koristimo ovo pravo. Naučićete kako da na životnim raskrsnicama donesete  odluku koja će Vam omogućiti da izaberete život po meri svoje duše.
  • Sve što vam se dešava je deo igre klatana koja pecaju sa svih strana i sprečavaju Vas da živite punim plućima. Transurfing tome staje na put! Naučićete kako da probudite svog „Unutrašnjeg čuvara“ i „date sebe u najam“.
  • Upoznaćete se sa osnovnim pojmovima transurfinga i dobiti praktične primere kako da ih primenjujete tako da Vam „ duša peva a razum zadovoljno trlja ruke“. Saznaćete šta su: prostranstvo varijanti, jedinstvo duše i razuma, koordinacija namere, linije života, klatna, koordinacija važnosti, unutrašnja i spoljašnja važnost i još mnogo toga.
  • Prepoznaćete  energiju oko sebe  -Transurfing će vam pomoći da tačno shvatite kako se kreće energija oko vas. Da ne treba da se borite za energiju, već da je pustite u sebe. Energetske struje, koje se nazivaju linije života, vrte se svakog trenutka oko Vas. Saznaćete kako da odaberete pravu.
  • Prvi put na ovim prostorima predstavljena je „Tehnika buđenja“ iz najnovijih knjiga Vadima Zelanda, „Tufti, sveštenica“
  • Otkrićete kako da verujete u sebe -Transurfing će vas naučiti kako da slušate sebe i svim srcem poverujete u svoju intuiciju: Ako se nešto ne čini u redu, ako morate da nagovarate sebe ili da „prodate“ sebe,  to nije u skladu sa vašom dušom. Saznajte kako da čujete njen tihi šapat.
  • Transurfing će vam pomoći da ujedinite svoj um i dušu i shvatite da je nesreća proizvod duše i uma koji se ne poklapaju.
  • Naučićete da odbacite važnost, da se ne preznojavate i kad treba i kad ne treba  – Ovo je jedan od najvažnijih temelja Transurfinga. Važnost je rezultat davanja prekomernog značaja nekome ili nečemu. Pored toga, unutrašnji ili lični značaj se dešava kada precenite sopstvene vrline ili nedostatke. Saznaćete na koji način se odbacuje suvišna važnost, smiruje dejstvo olujnih životnih vetrova, tzv „suvišnih potencijala“ i na taj čuva zdravlje i energija.
  • Shvatićete da nije tačno da je sreća za svakoga, sem za vas – Naučićete kako da transurfujete na  talasima sreće. Oni vas mogu odvesti do mesta gde vas očekuju povoljne linije života. Jednom kada pronađete jednu od ovih zlatnih vena i „posreći vam se“, po inerciji možete kliziti na slične talase sreće

Radionica je imala i praktičan deo u kome je Biljana predstavila vežbu brze promene fokusa i pažnje, što je veoma važno naučiti i praktikovati jer energija ide gde ide naša pažnja.

Nakon predavanja i praktičnog dela pitanja Biljana Janković je uživo odgovarala na veliki broj pitanja.

Nadamo se da ćete i vi odlučiti da nam se pridružite da zakoračimo zajedno u svet u kome su naše mogućnosti ograničene samo našim namerama! Javite nam se na mejl: biljana.talasi@gmail.com